woensdag 6 mei 2009

woensdag 6 mei

Beste ouder(s),

Zoals ik al zei maakten we vandaag bakkersschorten en bakkersmutsen. Enkele kleuters zijn al helemaal omgetoverd tot echte bakkers. Ferre was onze eerste bakker in de klas. Kijk eens hoe trots hij er uit ziet.

Nadat Ferre zijn bakkersmuts had gemaakt, wilden heel wat andere kinderen ook zo'n leuke muts. Samen gingen we aan de slag. Er zijn al enkele mutsen klaar. Jano, Marie, Jessy, Maud, Constantin en Elise maakten hun bakkersmuts ook al. (Later foto's)
Het was een korte maar leuke dag vandaag. De meisjes mochten zich verkleden met het koninginenkleed. Dat vonden ze heel erg leuk. Kijk maar eens naar koningin Jessy en koningin Elise.

Naast het verkleden in het poppenhuis werd er heel wat gespeeld en gewerkt. In de bakkerij verkochten de kinderen hun taartjes en hun broodjes.

In de andere hoekjes werd ook flink gespeeld. En andere kinderen werkten aan hun bakkersschort.



Het was weer een leuke dag. Maar we kijken met de hele klas uit naar morgen.
Want morgen komt de bakker naar de klas. Hij brengt voor elke kleuter een taartje mee en ze mogen zelf ook een taartje maken en versieren.
Daarnaast gaan we 's middags ook zelf aan het bakken. Want we maken iets lekkers om onze mama's in het weekend te verrassen.
Morgen zeker een kijkje komen nemen voor enkele leuke foto's met de bakker.
Groetjes
Juf Kimberly
Zie picasa webalbums voor meer foto's -->

Geen opmerkingen: